ThinkPad X220 от Квант Сервиз

Бизнес лаптопите трябва да отговарят на няколко най-важни критерии: да работят безпроблемно при голямо ежедневно натоварване, да имат здрава конструкция и добра батерия и да са на разумна цена. С 12,5-инчовия лаптоп LENOVO ThinkPad X220 ще имате всички тези качества в добър бизнес лаптоп втора употреба.

Този модел е снабден със Sandy Bridge процесор, а дисплеят е с IPS матрица, което гарантира високо качество на изображенията и ярки цветове.

LENOVO ThinkPad X220

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Процесорът на ThinkPad X220 е Intel Core i5-2520M (2.50GHz, до 3.20GHz 3MB L3). С него лесно постигате турбо честота, когато трябва да работите над трудна задача или използвате сложно приложение. Новите интегрирани графики на Sandy Bridge определено допринасят за качество.

Паметта е 4096MB DDR3 SDRAM SO-DIMM (до 8GB). Видео картата е Integrated Intel HD Graphics. С лекота можете да извършвате освен традиционното обработване на документи, също и видео редактиране и дори по-сложна работа с Photoshop. С твърдия диск 250GB HDD Serial ATA ще имате достатъчно капацитет за бързина при изпълнение на обикновени задачи и задачи със средна трудност.

бизнес лаптоп

ДИЗАЙН

За ThinkPad X220 можем да кажем, че комбинира производителност със солиден дизайн – комбинация от магнезиева сплав и пластмаса, с черно матирано покритие. Клавиатурата е с пълен размер, въпреки 12,5-инчовия размер, за сметка на опората за дланите. Този модел е изпитан за издръжливост на физически и топлинен шок, прах, вибрации, влага, горещина и студ.

12,5-инчов LENOVO

СВЪРЗАНОСТ

За свързаност ThinkPad X220 ви предлага 3 USB 2.0 порта и един USB порт от типа Always On, за да можете да зареждате устройства дори когато лаптопът е изключен. Освен това той е снабден с RJ-45 порт, VGA порт и Display порт, както и с четец за SD карти. На края да отбележим, че отдолу на лаптопа има възможност за връзка с докинг станция, за да може да го превърнете в компютър за десктоп работа. ThinkPad X220 няма оптично устройство, но портовете за свързаност осигуряват достатъчно възможности за въвеждане или извеждане на информация.

лаптоп за Photoshop

ВХОДНИ УСТРОЙСТВА

Както вече отбелязахме, бутоните на клавиатурата са с нормални размери, тук нямате чиклет тип клавиатура. Лесно ще печатате, а бутоните почти няма да издават шум. Можете да въвеждате информация с часове, без да изпитате умора или неудобство. Освен това имате класическия червен TrackPoint и тъчпада без бутони, който осигурява използване на 45% повече повърхност в сравнение с тъчпада на предните модели.

Процесор Intel

ДИСПЛЕЙ

12,5-инчовият дисплей е със задна LED подсветка и стандартна разделителна способност, но IPS панелът допринася за по-голяма яркост на картината и по-добър контраст. При хоризонтално и вертикално гледане под ъгъл и контрастът, и яркостта са отлични; почти не се наблюдава изкривяване на цветовете.

12,5-инчов дисплей

БАТЕРИЯ

Батерията на ThinkPad X220 е издръжлива, както ще установите и с този лаптоп втора употреба. Можете да разчитате на минимум 30 минути работа.

лаптоп батерия

ТЕГЛО

12,5-инчовият ThinkPad X220 тежи 1,3 кг: още едно предимство, особено ако се налага често да пътувате и да пренасяте със себе си бизнес лаптопа.

лаптоп втора употреба

РЕЗЮМЕ

За да разчитате на солиден лаптоп, достатъчно лек за често пренасяне, с добра свързаност и разумна цена, изберете ThinkPad X220 от Квант Сервиз. Предлагаме ви и инсталиране на лицензна ОС – Win 7 Home Premium или

ThinkPad X220 от Квант Сервиз

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *