офис компютър

Лаптоп ThinkPad T420 на Lenovo ви предлага отлична компактна конфигурация за професионални приложения, заедно с добрата цена на лаптоп втора употреба. Марката Lenovo вече има доверието на клиентите, използващи лаптопи за работа, изискваща удобство и сигурност, с достатъчна производителност за бизнес задачи. Това предлага и 14-инчовият Т420 с изпитания дизайн на серията ThinkPad.

офис компютър

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Процесорът на Т420 е Intel Core i5-2520M (2.50GHz, 3MB L3, до 3.10GHz) Това е процесор от фамилията Sandy Bridge, въведена от началото на 2011 г., с подобрена турбо функция. Видеокартата, Intel Integrated HD graphics 3000, е включена директно в процесора. Графичните възможности са много добри. За основната памет имате 4096MB DDR3 SDRAM SO-DIMM (до 8GB). Производителността може да се сравнява с тази на силни геймърски машини.

марков компютър

Квант Сервиз може да ви предложи Т420 със или без уеб камера, с твърд диск 240 или 320GB. Моделът с уеб камера е с твърд диск с капацитет 320GB, но разполагаме и с Т420 с 320GB и без уеб камера.

ДИЗАЙН

Ще ви предложим Т420 в черен или сив цвят. Lenovo се придържа към класическите решения за цвят, дизайн и материал – пластмаса за корпуса. Пантите са метални, можете да отворите лаптопа до ъгъл над 100 градуса. Лаптопът е стабилен. Лесно може да се отвори или затвори с една ръка. Заключването ви осигурява сигурност при пренасяне.

употребяван компютър за офиса

СВЪРЗАНОСТ

Разположението на портовете за свързаност е малко по-благоприятно за потребители, служещи си основно с дясната ръка, тъй като в зависимост от използването отляво може да се посъберат няколко кабели. Т420 ви предлага 3 порта USB 2.0, един 2.0 Always ON, също така eSATA порт, RJ-45 порт и Display порт. Отдясно се намира оптичното устройство DVD-RW.

офис компютър втора ръка

ВХОДНИ УСТРОЙСТВА

Клавиатурата е стандартна, с допълнителен бутон ThinkVantage за лесно възстановяване. Осветяването е интегрирано в горната част и може да се включва и изключва с FN+PGUP. Лесно можете да използвате Т420 и в тъмнина. Бутоните са вдлъбнати, така че ако имате да въвеждате много информация, ще ви е удобно. Тъчпадът и TrackPoint могат да се включват и изключват с F8+FN. Разполагате и с червен TrackPoint, за точна навигация на курсора на мишката.

LENOVO ThinkPad T420

ДИСПЛЕЙ

Диагоналът на дисплея е 14 инча. Повърхността му е с AR покритие, така че да работите удобно не само в офиса, но и навън. Осветяването е равномерно, яркостта осигурява висок контраст. Можете да виждате съдържанието на дисплея добре дори на слънчева светлина.

лаптоп втора употреба

БАТЕРИЯ

Можете да разчитате на добра работа на батерията, минимум 30 минути.

Процесор

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО

Теглото на Т420 е 2,18 кг, а дължината му е 22,86 см.

лаптоп батерия

ОЩЕ ПРЕДИМСТВА

Освен безплатен транспорт ви предлагаме и възможност за инсталиране на лицензирана операционна система – Win 7 Home или Win 7 Professional.

лицензирана операционна система - Win 7

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *