Lenovo ThinkCentre

Не всеки бизнес се нуждае от свръхмощни компютри за основните си дейности. В повечето случаи търсите ефективност и продуктивност, които да са съчетани с разумна цена. От Квант Сервиз можете да получите добра оферта за компютър втора употреба с Windows Lenovo ThinkCentre M58p 7630.

Lenovo ThinkCentre

М серията на десктоп компютри на Lenovo предлага всички възможности за покриване на изискванията на съвременните фирми. ThinkCentre M58p 7630 е подходящият избор на компютър за редица типични задачи, и особено подходящ за фирми с малък бизнес.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

ThinkCentre M58p 7630 ще ви предложи процесор Intel Core 2 Duo E8500, 3.16GHz (6MB L2 cache).

Памет на компютъра

Паметта е 2 GB DDR3 SDRAM, 1066 MHz. Видео картата е ATI Radeon HD3470. Твърдият диск е с капацитет 250GB SATA, 7200RPM.

процесор Intel Core

ДИЗАЙН

При компютрите за бизнес цели дизайнът не е основното съображение. Този компютър не прави изключение. Решението на дизайна е в сиво и черно, ефективността е с предимство пред акцента върху по-иновативен дизайн. Затова пък M58p 7630 е сериозен компютър, който има за основна задача да служи за бизнес цели.

компютър втора употреба

В предната част има три възможности за монтиране на външно достъпни дискови устройства. Обикновено едно от тях е за DVD+/-RW. Заедно с бутона за включване отпред ще откриете USB портове и аудио жакове. Още един елемент, който се забелязва лесно, е вентилацията отстрани и отдолу. Дори и при големи натоварвания въздушният поток е достатъчен, за да поддържа охлаждането на компютъра.

Компютри с Windows

От дясната страна няма никакви елементи, така че можете да я обърнете към стената или бюрото. Дръжката на компютъра е елемент, който улеснява и е характерен за бизнес десктоп компютрите на компанията Lenovo. Така лесно можете да премествате ThinkCentre M58p 7630. Лявата страна има логото на Lenovo и малка кръгла вдлъбнатина, удобна за издърпване на капака.

компютри Lenovo

От задната страна няма много екстри, но дизайнът й е модулен. Отдясно има два винта, развиването на които дава лесен достъп до вътрешността. И накрая вътре в компютъра е осигурено достатъчно свободно пространство – така лесно могат да се добавят допълнителни елементи или твърди дискове. Те могат да се монтират без винтове.

МОЩНОСТ И ШУМ

Задачата за намаляване на разходите включва и намирането на възможности за икономия на енергия. M58p 7630 консумира най-много 86 вата, което е достатъчно нисък разход. Тъй като компютърът не се загрява много, не се чува и силен шум. Можете да чуете вентилаторите, но звукът не е силен или натрапчив.

компютър от Квант Сервиз

СВЪРЗАНОСТ

Отпред, заедно с местата за външно монтиращи се устройства, M58p 7630 предлага два порта USB2.0, аудио вход и изход. Повечето възможности за свързване са от задната страна: още шест порта USB2.0, портове за аналогов аудио вход и изход, портове за клавиатура и мишка PS/2 и сериен порт. За съжаление няма паралелен порт.

Леново

Видео портовете са четири: VGA порт и DisplayPort на видео картата, VGA порт и DisplayPort върху motherboard.

видео картата

ОБОБЩЕНИЕ

С компютъра Lenovo ThinkCentre M58p 7630, който можете да закупите от Квант Сервиз на разумна цена, втора употреба, е малък компютър с голям капацитет, с много възможности за разширяване и лесен достъп, с дръжка за лесно местене. Той е надеждно устройство за изпълнение на почти всички фирмени задачи.

Твърд диск

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *