HP Z200

Когато планирате покупка на компютър работна станция втора употреба, с компактни размери, особено подходящ за офиси, в които има малко място, доброто качество на HP Z200 ще ви предложи всичко, от което се нуждаете.

 

Новите компютри HP Z200 наистина струват доста, но вариантът втора употреба ви предоставя предимствата на компактния бизнес компютър с още едно предимство: разумната цена. С две думи, това е компактна и мощна работна станция. Освен това ви предлага възможности и за разширения.

HP Z200

МОЩНОСТТА, КРИЕЩА СЕ В КОМПАКТНИЯ ДИЗАЙН

На пръв поглед, Z200 изглежда като всеки друг компютър с малък форм фактор. Но мощността, която се крие в него, ще ви даде възможност да се справяте с лекота дори с мултимедийни задачи. Ако задачите, които изпълнявате, са мултимедийно ориентирани, не търсете друго решение.

компютър HP

ЗАХРАНВАНЕ

При тази компактност на Z200, не е учудващо, че захранването също е малко. Характерното за бизнес компютрите на HP захранване с 89% ефективност присъства и тук. Енергийната ефективност на системата е много висока, което също е плюс при избора на бизнес компютър. Още едно предимство, което ще ви даде възможност да балансирате ефективно използването на енергия и продуктивността, е HP Performance Advisor.

компютри от Квант Сервиз

МОДЕЛИТЕ Z200, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

От Квант Сервиз можете да закупите два модела компютри HP Z200, тип Tower. Ето накратко какво ще ви предложат те:

ПРОЦЕСОР

Процесор Intel Xeon Quad-Core

Процесорите и на двата модела са Intel Xeon Quad-Core. Единият компютър HP Z200 е с процесор X3460 (2.80GHz, до 3.46GHz, 8MB L2 Cache), а при другия модел HP Z200 процесорът е X3470 (2.93GHz, до 3.60GHz, 8MB L2 Cache). Процесорите от този тип работят по-добре и при по-ниски напрежения. Те са надеждни, особено що се отнася до сървърите, тъй като там по-малкото разхищение на енергия и ниската консумация на енергия са от съществено значение. Има една разлика между двата модела, в честотата.

ТВЪРД ДИСК – КАПАЦИТЕТ

твърд диск

И двата модела се предлагат с твърд диск с капацитет 250GB HDD Serial ATA и Integrated RAID 0, 1.

ВИДЕОКАРТА

Видеокарта

Видеокартата и при двата модела е Nvidia Quadro NVS 295 256MB – 64bit.

СВЪРЗАНОСТ

бизнес компютър

Свързаността е едно от основните съображения при избор на компютър, още повече на бизнес компютър. Тук ще намерите достатъчно разнообразие от портове. Само USB 2.0 портовете са 10. Освен това ще разполагате с VGA порт, RJ-45 порт, сериен порт, дисплей порт, и PS/2.

ОБОБЩЕНИЕ

компютър втора употреба

И двата модела Z200 предлагат компактност и мощност, с еднакъв капацитет на твърдите дискове. Разликата цената е минимална, но и в двата случая цената е привлекателна, тъй като получавате достатъчно мощен бизнес компютър втора употреба на по-ниска цена.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РЕЦИКЛИРАНЕ

лицензен софтуер

Това не е основното съображение при покупката на компютър за бизнес цели, но все повече и повече се ориентираме към модели, които ще ни дадат възможност да върнем компютъра на HP за рециклиране, или да го върнем, за да получим отстъпка при купуването на нов компютър.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *