HP WorkStation Z210 – бизнес компютър

Работните станции на HP са създадени специално да покрият нуждите от изпълнение на различни бизнес задачи, да намалят консумацията на мощност и да работят тихо и ненатрапчиво, както и да предложат хардуер, който е оптимизиран за професионален софтуер. HP Z400 е един такъв компютър, особено подходящ за работа с видео редактори.

HP WorkStation Z400

ДИЗАЙН

Металната кутия гарантира солидност. Тя е резултат от следването на примера на BMW Group Designworks USA, несъмнен лидер в промишления дизайн. HP Z400 има четири вентилатора, което означава по-тиха работа в сравнение с типичните работни станции.

 

Модулният дизайн е важен за тази станция: вентилаторите, твърдите дискове, DVD устройството, допълнителните карти и кутията се плъзват до наместване, което означава лесно поставяне и махане. Така вътре в кутията се получава безкабелна среда, така че обслужването е улеснено. Този дизайн се характеризира с ниска акустика.

HP Z400 има четири вентилатора

Избягването на инструменти при сглобяването, както и вградените ръчки са предимства, които всеки ще оцени. Така лесно ще конфигурирате паметта, съхраняването на данни, графиките и др., според конкретните си нужди.

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Процесор

Процесорът на работната станция е Intel Xeon Quad-Core W3520 (2.67GHz, 8MB L3). Паметта е 8192MB DDR3 ECC Unbuffered (с възможност за до 24GB). Твърдият диск е 250GB HDD Serial ATA / Integrated RAID 0, 1. Това осигурява мощна машина за вашите бизнес задачи. Възможностите за персонализиране са основно предимство за това. Просто преценете от какъв тип са задачите, за които ще използвате работната станция. За видео редактори си струва да вложите средства най-вече в CPU и в твърдия диск. Ако ви е необходим двупроцесорен компютър, помислете дали Z400 е подходящ. Много програми на Windows не работят добре с две CPU, така че ако вложите средства за допълнителен процесор, това няма да подобри много работата на станцията.

ПРЕДИМСТВАТА ЗА ВИДЕО РЕДАКТОР

ВИДЕО РЕДАКТОР

В работната станция Z400 е събрано почти всичко, от което се нуждае един видео редактор: твърд диск за работа с прозорци и видеа, графична карта Nvidia Quadro NVS 295 – 256MB – 64bit, за 3D моделиране. Просто инсталирайте редактор по избор и сте готови за работа.

С добавяне на Thunderbolt™ 2, HP Z Turbo Drive и HP Remote Graphics Software възможностите на работната ви станция и графичните й свойства ще се увеличат в огромна степен и тя неизменно ще работи бързо и безпроблемно.

СВЪРЗАНОСТ

USB 2.0 порта

Този компютър поддържа почти всички видове медии. Освен DVD разполагате с 8 USB 2.0 порта, VGA порт, RJ-45 порт, PS/2 и 475W PSU.

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА

лицензирана операционна система

Предлагаме ви Z400 втора употреба с лицензирана операционна система – Win 7 Home Premium или Win 7 Profesional.

ТЕГЛО

Теглото на работната станция Z400 е 13,5 кг.

НАКРАТКО ЗА ПРЕДИМСТВАТА НА Z400

  • Това е работна станция, характеризираща се с бързина и надеждност.
  • Работи тихо, така че да не пречи с натрапващ се шум.
  • Поддържането на допълнителни медийни устройства е голямо предимство.
  • Конфигурирането според нуждите ви е изключително улеснено.
  • Купувайки Z400 от нас като станция втора употреба, получавате още едно важно предимство – разумната цена.

компютър HP

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *