Нуждаете ли се от мощен компютър, за да работите по сложни графични и 3D задачи? Можете да го имате, на добра цена като компютър втора употреба HP Z210.

HP WorkStation Z210 – бизнес компютър

Предимствата на HP WorkStation Z210

Ако се нуждаете от компютър с възможности за лесно разширяване, това е чудесен избор. Освен това операционната система, която е инсталирана, е лицензирана.

ДИЗАЙН

Дизайнът на компютъра е ненатрапващ се, както подхожда на машина за бизнес задачи. Това е машина с кутия midtower. Акцентът е върху качествените компоненти, оптимизирани за издържане на големи натоварвания. В предната част има оптично устройство DVD-RW.

процесорът Xeon E3

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Процесорът, Intel Xeon Quad-Core E3-1270 (3.40GHz, 8MB L3 Cache) е типичният четириядрен процесор, който се използва в сървъри и работни станции. Към наличната 8GB RAM можете да добавите, като инсталирате до 32GB. Графичната карта е Nvidia Quadro 2000.

Паметта е 8192MB DDR3 SDRAM ECC, или non ECC Unbuffered (с възможност за до 32GB). Твърдият диск е 250GB HDD Serial ATA / Integrated RAID 0, 1.

Твърдият диск

ПРОЦЕСОРЪТ

Процесорите Xeon са предназначени за използване в сървъри. Те работят по-добре и при по-ниски напрежения от Core i7 CPU в компютрите за масови потребители. Освен това процесорът Xeon E3 има още предимства за бизнес цели, като например поддържане на технологията на Intel – vPro security, а също и памет за Error-Correcting Code (ECC). Когато работите с важни данни и информация, си струва да дадете повече пари за компютър с такъв процесор. А с HP WorkStation Z210 втора употреба определено ще спестите.

памет на компютъра

ГРАФИЧНАТА КАРТА

Графичната карта Nvidia Quadro NVS 295 256MB – 64bit също е предназначена за непрекъсната работа и големи натоварвания. С нея работата с професионални програми като 3ds Max и AutoCAD е безпроблемна.

USB порт

СВЪРЗАНОСТ

В предната част HP Z210 има три USB порта, FireWire порт, многоформатен четец за карти с още един USB порт и жакове за слушалки и микрофон.

В задната част ще намерите серийни портове за мишка и клавиатура, използването на които освобождава за използване два USB порта. USB портовете в задната част са шест. Освен това с картата Nvidia Quadro 2000 имате HDMI порт, DisplayPort и DVI конектори. За Ethernet връзка е RJ-45 портът. Ако желаете да разширите възможностите за свързаност, с допълнителни карти ще имате USB 3.0 и FireWire портове.

Графична карта на компютъра

ТЕГЛО

Теглото на работната станция HP Z210 е 11,3 кг.

мощен компютър

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА

Операционната система, с която можете да закупите HP Z210, е лицензирана – Win 7 Home Premium или Win 7 Profesional.

оптично устройство DVD-RW

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *