компютър HP Еlite 8000

Това, което отличава фирмата HP от другите производители на компютри, е по-голямата грижа за екологичност на продуктите, които предлага, като избягва влагането в тях на материали, вредни за околната среда. Затова цената на този компактен компютър с елегантен дизайн е висока. Ако купите HP Еlite 8000 втора употреба, получавате качествен компютър, с това и с редица други предимства, на разумна цена. Но не само цената на HP Еlite 8000 втора употреба, а и другите му качества заслужават внимание.

Изберете по-екологичен компютър с HP Еlite 8000

компютър HP Еlite 8000

Ако поставите например 8000f Elite Ultra Slim до „неекологичната“ версия на този компютър, можете да решите, че са еднакви. Но моделът 8000f е изработен изцяло от компоненти, които не съдържат замърсяващи вещества, докато моделът 8000 съдържа някои компоненти с такива вещества.

Изберете компактността с HP Еlite 8000

компютър втора употреба HP

Компактните компютърни системи са необходимост, не само за дома, но и за офиса. С компютъра HP Еlite 8000 компактността е осигурена, така че ще можете да разполагате с повече място. Това е особено важно, тъй като в дома се налага всеки член от семейството да има свой компютър.

Форм факторът

Серията HP Еlite 8000 предлага бизнес компютри с различен форм фактор. Можете да намерите тауър дизайн, all-in-one, и други.

HP Elire 8000 втора употреба – евтиното решение

Купувайки HP Elite 8000 втора употреба, не се налага да инвестирате в нов компютър, а се възползвате от всички предимства на този модел.

HP Еlite 8000 за едновременно изпълнение на няколко задачи

HP Elite 8000 втора употреба

И у дома, и в бизнеса често се налага изпълняване на няколко задачи едновременно. Тогава стабилното функциониране, което HP Еlite 8000 ви осигурява, ще бъде от съществено значение, така че да не се налага да прекъсвате работата си поради проблеми във функционирането на компютъра. Освен това възможностите за разширяване на паметта, на твърдия диск – до два пъти по 1 ТВ, както и възможностите за използване на картов четец и на входа за SD карта, допълнително ще улеснят изпълнението на задачите ви.

Гъвкавост на HP Elite 8000

Основните характеристики на HP Elite 8000

Гъвкавостта предлага извършване на различни задачи. Моделът HP Elite 8000 има вградена Intel GMA 4500, благодарение на която можете да работите с два монитора, както и с до два слота PCI Express x16 – така можете лесно да инсталирате две графични карти и четири монитора.

Основните характеристики на HP Elite 8000

  • Intel Q45 Express, последна конфигурация
  • вградена видео карта GMA 4500
  • процесор – Intel Core 2 Duo или Core 2 Quad
  • памет – DDR3 SDRAM

•процесор – Intel Core 2 Duo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *