Dell Precision T3600

Точността е основно качество, което търсим в работата. Увеличете точността на дейностите си с Dell Precision T3600. Този модел компютър втора употреба с Windows втора употреба е разумно ценово решение за задачите, свързани с архитектурни чертежи, сложни инженерни проекти и други подобни дейности.

Dell Precision T3600

Работните станции, подходящи за сложни архитектурни и инженерни проекти в офиса, са обикновено НР и Dell. Заслужава си да се обърнете към модела на Dell – Precision Т3600. Капацитетът и работата на работните станции тип tower от двете марки са подобни. Това, което отличава работните станции на Dell, е дизайнът на станцията.

компютър от Квант Сервиз

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Т3600 втора употреба ви предлага мощността на процесора Intel Xeon E5-2667. С него получавате следните възможности: 6×2.9GHz + HTT, Turbo to 3.5GHz, 32nm, 15MB L3, 130W. Графичната карта е NVIDIA Quadro 4000. Захранването е Dell Custom 80 Plus Gold.

компютър втора употреба Dell

ПРОЦЕСОРЪТ

Intel Xeon E5-2667 е шестядрен процесор с 15MB L3 кеш, който освен обикновените параметри от 2.9GHz може да ускори до 3.2GHz във всичките шест ядра, или до 3.5GHz в едно ядро. Към интегрирания четириканален контролер на паметта са присъединени четири стика 2GB Hynix DDR3-1333 ECC RAM, за да се получат общо 8GB. Тук компанията Dell използва характеристика, характерна само за тази компания, наречена RMT – технология на надеждна памет (Reliable Memory Technology).

шестядрен процесор

Това е нова технология, която се използва за елиминиране на всички грешки в паметта. Обикновено кодът за коригиране на грешки идентифицира и коригира повечето еднобитови грешки. RMT дава възможност за определяне на мястото на коригираната грешка в паметта и не дава възможност на системата да записва върху него след рестартиране.

на процесор Intel Xeon

ГРАФИЧНАТА КАРТА

При купуването на бизнес компютър често търсите възможности за създаване на графики, чертежи и по-сложни графични задачи.

Специалната графична карта на Т3600, както всички графични карти, има своя собствена памет. Това означава, че създаването на графики и видео няма да изчерпят ресурсите на процесора и информацията ще се обработва по-ефективно.

 графична карта на компютър

СВЪРЗАНОСТ

Портовете за свързаност дават възможност да използвате всички външни устройства, които са необходими за прехвърляне на информация. Отпред ще намерите оптично устройство, 3 порта USB 2.0, един порт USB 3.0, жакове за слушалки. Отзад са разположени сериен порт, 5 порта USB 2.0, един порт USB 3.0, Ethernet жак, портове за мишка и клавиатура PS/2, DVI-D (Quadro), два порта DisplayPort (Quadro).

Оптичното устройство е HL-DT-ST Slimline DVD-RAM.

DVD-RAM

ПРЕДИМСТВАТА НА Dell Precision T3600

Това е настолен бизнес компютър с достатъчно възможности за графични проекти и възможности за осъвременяване, така че да разполагате с необходимите ресурси за дейностите на компанията ви. Тези две предимства са несъмнени улеснения, които ще отговорят на всички ваши нормални графични офис нужди.

 настолен компютър

КАКВО Е ПОСЛАНИЕТО НА КОМПАНИЯТА DELL ЗА РАБОТНИТЕ СТАНЦИИ КАТО Т3600

Новият дизайн на работните станции на Dell, чийто представител е Precision T3600, е разработен следвайки препоръките на стотици клиенти. Компанията знае, че фирмите на клиентите зависят от технологиите, за да осъществят графичните си и други проекти. С работна станция като Dell Precision T3600 технологиите са на разположение. А с компютър Т3600 втора употреба тези технологии са възможни като много изгодно ценово решение.

работна станция Dell

One thought on “Dell Precision T3600 – решение за вашите графични проекти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *