дисплей на лаптопа

С HP EliteBook 8470p получавате: солидна производителност, свързаност, удобство

С този лаптоп втора употреба ще разчитате на изпитаните възможности: солидност и 14 инчов anti-glare HD дисплей, възможности за свързаност и добра производителност. С 8470р имате преносим компютър, на който да разчитате по всяко време, с възможност за инсталиране на лицензен Win 7 Home Premium или Win 7 Professional от Квант Сервиз.

HP EliteBook 8470p

ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Лаптопите HP EliteBook 8470p, които предлагаме на вашето внимание, са снабдени с процесор Intel Core i5-3320M (2.60GHz, до 3.30GHz 3MB L3). Със скоростта Turbo Boost ще постигнете чудесна производителност. Процесорът ще работи неизменно стабилно дори след няколко часа. Той се справя добре с редица приложения, може да се затрудни само при изпълнение на сложни 3D задачи.

лаптоп втора употреба

За офис задачи, обработване на изображения, видео конвертиране и подобни приложения няма да имате никакви проблеми. Видеокартата е Intel HD Graphics 4000, а паметта – 4096MB DDR3 SDRAM SO-DIMM (до 16GB). Предлагаме ви 8470р с твърд диск с 240 и с 320GB – HDD Serial ATA.

лаптоп HP

ДИЗАЙН

Дизайнът на HP EliteBook 8470p е познат от предните модели, стабилен и солиден. Дори задната част на капака с дисплея, слабото място на лаптопите, е солидна. Това се дължи на използваните материали – алуминий и магнезий.

дисплей на лаптопа

Дисплеят е закрепен към корпуса с две панти, а за сигурност при транспортиране има и заключващ механизъм.

 

СВЪРЗАНОСТ

При по-солидния корпус предимствата за наличие на портове са повече. В EliteBook 8470p ще разчитате на два USB 3.0 порта и два USB 2.0 порта. Освен това ще разполагате с VGA порт, RJ-45 порт, eSATA порт и Display порт.

два USB 2.0 порта

Освен това 8470p има възможност за свързване с докинг станция и интерфейс за втора батерия отдолу. Портовете са отляво, отдясно и отзад. Отпред е само бутонът за заключване на дисплея и индикаторите за състояние.

ВХОДНИ УСТРОЙСТВА

Ще останете доволни от удобството и лекотата на използване на клавиатурата, както е естествено за лаптоп създаден за бизнес цели. Дизайнът й е тип чиклет, когато печатате по-интензивно, няма да чувате дразнещ шум. От друга страна, клавиатурата е устойчива на натиск, така че няма да поддаде дори при отделни по-силни натискания на бутони.

клавиатура на лаптопа

Двата бутона на мишката са над и под тъчпада. Горният е за използване с интегриран Pointstick. Размерът на тъчпада е достатъчно голям, работи се лесно, плъзгането е безпроблемно. Както при другите нови лаптопи, и тук той може да разпознава жестове, като например увеличаване или въртене на изображения.

ДИСПЛЕЙ

14-инчовият дисплей на EliteBook 8470p е със задна LED подсветка. Максималната разделителна способност е 1600×900 пиксела. С такава способност можете по-лесно да работите едновременно с два прозореца. Яркостта е достатъчна за работа и навън, стига да не използвате лаптопа на пряка слънчева светлина.

дисплей на лаптопа

БАТЕРИЯ

Функционирането на батерията е добро, минимум 30 минути.

батерия на лаптопа

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО

EliteBook 8470p е с размери 33,8 x 23,1 см, с дебелина 3,4 см и тегло 2,45 кг.

размери и тегло на лаптопа

EliteBook 8470р – 14-ИНЧОВИЯТ ЛАПТОП ЗА ВИСОКО НИВО НА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ВАШИТЕ ОФИС И БИЗНЕС ЗАДАЧИ

EliteBook 8470p ви дава възможност на евтина цена да използвате солидността на лаптоп с много добри входни устройства и отлична комбинация от портове. Дебелината – 3,4 см, може да ви смути, но производителността си заслужава избора.

14-инчов лаптоп

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *