лаптоп Dell Latitude E6410

Как 14.1-инчовият Dell Latitude E6410 отговаря на нуждата от ноутбук за бизнес приложения

  • Солидност
  • Устойчивост при интензивно използване
  • Добра трайност на батерията
  • Възможност за лесно ъпгрейдване
  • Атрактивен дизайн

лаптоп Dell Latitude E6410

Технически данни

  • 14.1 WXGA дисплей
  • процесор Intel Core i7 620M, 2.66GHz, с 4MB кеш памет
  • 4GB DDR3 RAM
  • 8X DVD записващо устройство
  • Батерия

Солидният бизнес вид на ноутбука

ноутбук Dell

Солидният вид на лаптопа Dell Latitude E6410 се дължи на горния и долен метални панели. Не всички производители на лаптопи за бизнес приложения избират такива панели, така че Dell Latitude E6410 се отличава с излъчването на устройство от висок клас, по-качествено от стандартните пластмасови ноутбукове. Купувайки този лаптоп втора употреба, ще получите елегантно и удобно устройство за бизнес цели.

 

Устойчивост при интензивна употреба

клавиатура на лаптоп

Когато започнете да използвате лаптопа Dell Latitude E6410, както подложката за дланта, така и тъчпадът няма да причинят проблеми при интензивна употреба. Това ще установите и при използването на клавиатурата, която се намира над оптичното устройство, въпреки че при повечето ноутбукове точно в тази част се наблюдават проблеми.

 

Батерията на Dell Latitude E6410

Батерията на лаптопа

Деветклетъчната батерия с по-голям капацитет определено е важно предимство. Ако поддържате яркостта на екрана на 70%, с включена безжична връзка и опресняване на уеб страницата на 60 секунди, можете да разчитате на 7 часа работа на батерията.

 

Как можете лесно да ъпгрейдвате Dell Latitude E6410

Големият сервизен панел дава възможност за лесен достъп до вътрешността на ноутбука, след като се махне само един винт. След като махнете екрана, който се поддържа от пружина, просто плъзнете капака надолу и го извадете. Вече имате достъп до WWAN, до Wi-Fi картата, до слотовете за памет, процесора, heatsink ???, CMOS батерията, вентилатора и OS картата. Това е може би ноутбукът с най-лесно осъществимо ъпгрейдване.

 

Дизайн

Дизайнът на Dell Latitude E6410 е модерен. Метално сивият цвят е универсален, а освен това по повърхността не се задържат пръстови отпечатъци.

ноутбук втора употреба

Вътрешността на лаптопа е матово черна, с изключение на клавиатурата. Няма да намерите лъскави, отразяващи повърхности. Това е особено важно предимство, ако ще използвате ноутбука в силно осветени места, където отраженията може да пречат на работата ви. И тук няма опасност да се задържат досадни отпечатъци, въпреки ежедневната употреба.

Дизайн на Dell Latitude

Резюме

Предимствата на Dell Latitude E6410 отговарят на всички нужди за ежедневна работа в офиса или в движение, благодарение на дълготрайността на батерията. Процесорът работи добре, ъпгрейдването е лесно, не се задържат пръстови отпечатъци, а елегантното цветово решение напълно съответства на деловия бизнес стил.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *