HP Elite 8200

Когато купите този компютър HP Compaq 8200 Elite, освен лицензираната операционна система Windows 8.1 Professional, инсталирана на него, ще се сдобиете с десктоп компютър за обичайните задачи, работа с документи и Ексел таблици, графични задачи с лека и средна сложност, уеб дизайн и др. Четириядреният процесор Intel Core i7-2600 (3.40GHz, 8MB L3, 4 Cores/8 Threads) на този компютър втора употреба предлага добра мощност, въпреки че липсата на възможности за съвместимост със стари хардуер компоненти все още може да е минус, например ако работите с PCI карти и ви трябват серийни портове за стари периферни устройства. Ако бързината на процесора е от основно значение, този компютър е вашето решение.

HP Elite 8200

ДИЗАЙН

Компактните размери на 8200 Elite го правят удобен за прибиране под бюрото или в някоя преграда на секции. Капакът на кутията се заключва. Ако е необходимо да получите достъп до твърдия диск, трябва просто да махнете капака, а след него и оптичното устройство.

компютър с четириядрен процесор

ТВЪРД ДИСК И ЗАПИСВАЩО УСТРОЙСТВО

Моделът HP 8200 Elite е снабден с твърд диск 250GB HDD Serial ATA. Ако този капацитет е достатъчен за нуждите ви, HP 8200 Elite ще отговори на тях, а ако ви е необходимо повече пространство за съхранение на информация, можете да включите флашки или външен твърд диск. Смяната на твърдия диск на компютъра ще бъде трудна задача.

Компютърът ви предлага и стандартно оптично устройство DVD-RW.

компютър HP

ПАМЕТ

Паметта на е 4096MB DDR3 SDRAM (до 8GB).

Четириядреният процесор Intel

ОПЕРАЦИОННА СИСТЕМА

С този компютър HP 8200 Elite, втора употреба, ще имате инсталирана лицензирана операционна система – Windows 8.1 Professional.

лицензирана операционна система

СВЪРЗАНОСТ

Можете да свързвате много външни устройства благодарение на десетте USB 2.0 порта. С PS/2 порта ще можете да включите клавиатура или мишка. За монитора имате VGA порт. DisplayPort е портът, който да използвате, ако вече не използвате VGA монитор. Още един порт е RJ-45 портът за Ethernet кабел. Поради компактния размер този компютър няма да ви предложи портове USB 3.0, HDMI или eSATA.

клавиатура и мишка

РАЗМЕРИ И ТЕГЛО

Размерите на кутията за модела HP 8200 Elite са 100 x 338 x 379 мм. Той тежи 7.6 кг.

диск на компютъра

В КАКВА СРЕДА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ HP 8200 ELITE

В средата, в която работите и използвате компютъра, температурата трябва да е в границите на 10 д0 35 градуса, а влажността – от 10% до 90%.

Памет на компютъра

ШУМ И РАЗХОД НА ЕНЕРГИЯ

8200 Elite работи с малък шум, от вентилатора, който не пречи на работата ви. Компактността отново е причина да не може да се избегне шумът, който вентилаторът прави.

Когато стартирате HP 8200 Elite, изразходваната енергия е 56 вата. А когато не се използва, той консумира само 18 вата. Този разход на енергия е достатъчно нисък: за два дни не може да достигне дори 1 kWh.

USB 2.0 порта

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ С HP 8200 ELITE

  • Компактен компютър със здрава конструкция
  • Възможности за изпълнение на редица бизнес задачи
  • Ниска цена
  • Инсталиран Windows 8.1 Professional, лицензен

HP 8200 Elite втора употреба

ГАРАНЦИЯ

При закупуването на HP 8200 Elite Квант сервиз предлага 12 месеца гаранционна поддръжка.

• Инсталиран Windows 8.1 Professional

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *